Sezoni i verës ofron një sërë mundësish për një pushim aktiv. Vizitat në kanionet e lumenjve Tara dhe Moraça, shëtitjet deri në liqenjtë shumë të kulluar akullnajorë ose nëpër Parkun Kombëtar Biogradska Gora në mes të të cilit shkëlqen magjishëm Liqeni i mirënjohur Biogradsko, kënaqësia në udhëtimin me teleferikun panoramik ose udhëtimi nëpër male me xhipa, janë vetëm një pjesë e ofertës tonë të pasur verore të ski-resortit tonë.